Телма ТВ во телефонски разговор со жител од Куманово

Жител на дива населба кадешто се случува инцидентот сведочи за слчувањата. Видливи се запалени куќи, се слушаат рафални пукотници, се шпекулира за загинати цивили. Повеќе овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *