БИРН во живо за полициската акција во Куманово

БИРН преку блог во живо ги претставува случувањата во кумановската таканаречена „Дива населба“, каде што МВР презема акции за разбивање вооружена група. Следете ти овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *