Вечерва во 6 граѓаните ќе протестираат пред Влада

11225708_451947554965027_1785714237_n

Мирно и достоинство. За притворените и за загинатите. Во 6 пред Влада кај Споменикот на ослободителите на Скопје, по повод Денот на победата над фашизмот ќе положиме цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје. Понесете цвеќиња!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *