Terr Mediatik: Presidenti i Këshillit të komunës së Kumanovës në mënyrë të ashpër i ndalohet deklarata në televizionin Kanal 5

Maksim Dimitrievski, presidenti i Këshillit të komunës së Kumanovës, në deklaratën e dhënë për Kanal 5 bërri pyetje se si mundet shtatë ditë pas kongresit të partisë qeveritare situata aq të destabilizohet. Në momentin kur para kamerës thiri Kryeministrin dhe Ministren e Punëve të Brendshme të japën dorëheqje, transmetimi direkt në mënyrë të ashpër është ndalur.

“Fakt është që në Kumanovë ne në 24 oërt e fundit kishim luftë. Patjetër e kam të them se qytetarët e këmunës së Kumanovës janë apsolutisht koshient se çka në realitet po na ndodh. THjesht askush nuk mund në qytet të kuptoj se si para 7 ditëve, kur partia qeverisëse mbante kongres në Kumanovë, gjithcka ishte apsolutisht qetë, ndërkaq sot na informojnë në pres konferencë se në Kumanovë ka ndodhur konflikt i armatosur. Ne këtë e ndjejm direkt në kokat tona dhe prej këtu publikisht e pyes Kryeministrin pse nuk vjen ne Kumanovë ta mbaj pres konferencën dhe tju shpjegoj Kumanovarëve kush u la një plagë të përhershme në histori […] Thjesht ju sugjeroj edhe atij edhe ministres Jankulloska që kishte aq keqardhje në këtë moment menjëher të japë dorëheqje dhe të lejojnë njerëz të cilët janë të aftë ta udhëheqin shtetin dhe të marrën përgjegjësi”, deklaroi Dimitrievski në momentin kur transmetimi direkt u ndal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *