Nënkryetari i Parlamentit Europian: Gruevski të japë dorëheqje

Aleksandër Graf Lambsdorf në një deklaratë zyrtare këshillon kryeministrin Gruevski që të japë dorëheqje. Deklarata i pason incidentit në Kumanovë. Në deklaratën, ai thotë se Gruevski pengon reduktimin e tensioneve etnike dhe zbatimin e zgjedhjeve në kushte demokratike.

Më shumë informacione do të gjeni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *