Partia më e madhe opozitare me protesta në orën 14 me 17 Maj

Me 15 Maj në ora 14, lideri i LSDMsë, Zoran Zaev, mbajti konferencë për shtyp në selinë e partisë dhe publikoi një seri të re të bisedave të përgjuara nëdrmjet zyrtarëve të lartë të qeverisë. Në konferencën për shtyp, Zoran Zaev paralajmëroi se protesti i planifikuar n. koordinim të tyre me 17 Maj dë të jetë “i qetë, i padhunshëm, masovik dhe i paparë deri më tani”.

Seriali i ri i përbërë prej 16 bisedave telefonike përmbajtën komentime racite të zyrtarëve të lartë në qeverinë aktuale drejt një nga bashkësitë etnike në Maqedoni.

Më shumë info në këtë  link .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *