Забрзано видео #Протестирам

Приказ со забрзано видео на протестен марш на 14 мај, од Владата на Република Македонија до Основниот суд Скопје 1 во Скопје. #Протестирам

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *