Mbështetje përtej kufijve 

Në mbështetje të protestave në Maqedoni, organizohen tubime më 17 Maj edhe në Amsterdam, Londër, Bruksel dhe Ljubjanë. Në Londër, marshi i paralajmëruar për 17 Maj prej Hajd Parkut deri tek Ambasada e Maqedonisë, do të vahdoj çdo të diel, në kohën e njëjte deri në plotësimin e kërkesave për dorëheqje, çlirim të aktivistëve të arrestuar dhe formim të një Qeverie të re e cila do të mundësoj dhe implementoj procesin e reformave dhe dekoratizimin e institucioneve. 
Më shumë informata në linqet në vijim për АmsterdamLondër dhe Ljubljanë
Tubimet e mëhershme u mbajtën në Beigrad dhe Sarajevë me 12 Maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *