Vazhdojmë!

Plenum #Protestiram, Ilindenska, Skopje, 22.05.2015 (foto: Doroti Pachkova)

Plenum #Protestiram, Ilindenska, Skopje, 22.05.2015 (foto: Doroti Pachkova)

Ditët e kaluara kemi diskutuar mjaft si në rrugë ashtu edhe në vënde tjera. Erdhëm në përfundim se duhet të kemi një mendim të përbashket dhe nëpermjet angazhimit tonë mund të tregojmë vizionin për një Maqedoni më të mirë. Frontet që u bashkuan rreth #Protestoj vazhdojnë me akcione dhe në vazhdim do ju infromojmë për akcione tjera. Me të vërtet janë për tu përshëndetur të gjtha frontet kundër këtij regjimi.

Sundimtarët çnjerzor dhe partitë politike kanë haruar se të kujt janë institucionet, të kujt janë rrugët dhe në emër të kujt udhëheqin. Prandaj t’i rimarim dhe t’ua kthjmë qytetarëve!

Ju bëjmë thirje për rezistencë kundër ketij regjimi dhe në të njejtën kohë ju inkurajomë në vetë-organizim kundër njëmendësisë dhe kundërt pafytyrësisë, secili në mënyrën e tij dhe brenda kornizave të mundësis së tij, gjithmonë pa dhunë.

#Protestoj është veta e parë njejës dhe kjo luftë buron nga secili prej nesh. Kjo luftë është e secilit, gjithkund dhe gjithmonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *