Nuk kemi harruar! Ik TodorOFF!

foto: Vancho Dzambaski

foto: Vancho Dzambaski

Me 9 Qershor, dita e 121, gjegjësisht 4 muaj nga vdekja e Tamara Dimovskës së vogël, disa qindra qytetarë u tubuan në protest në të cilin prap kërkuan dorëheqje dhe përgjegjësi nga Ministri për shëndetësi, Nikolla Todorov.

Në fjalimin në bulevardin Shën Kliment Ohridski u potencua se as kjo dhe as cilado qeveri kalimtare nuk është e pranueshme me Nikolla Todorov si anëtarë.

foto: Vancho Dzambaski

foto: Vancho Dzambaski

Protestuesit marshuan deri në Ministrinë e shëndetësisë. Aty, nëna e Tamarës edhe njëherë kërkuan drejtësi për vdekjen e vajzës së tyre. Ajo kërkoi që rasti të mos partizohet dhe shprehi shpresë se i njëjti do të ketë ndikim pozitiv në ballafaqimin me raste të ngjashme në të ardhmen. Pastaj, si në protestat e mëhershme, u la hapësirë qytetarët publikisht të ndajnë mendimet e tyre me të pranishmit.

foto: Vancho Dzambaski

foto: Vancho Dzambaski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *