НоваТВ со први информации за инцидент во Куманово

Според неофицијални информации, станува збор за судир меѓу полициските сили и 70 вооружени лица во Дива населба во градот Куманово. Повеќе информации овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *