Неофицијални податоци за повредените во Куманово

Околу 16-17 лица се повредени во инцидентот во Куманово, неофцијално објавува Телма телевизија. Поврдените се пренесуваат во скопски клиники. Официјални лица избегнуваат да коментираат. Видео овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *